Minä - niin kuka?

Monipuolinen tulee aina ensimmäisenä adjektiivina mieleen. Sporttinen, motivoitunut, elämänjanoinen, henkinen, rento, taiteellinen, vaativa, suorittaja… Asiakkailla on ollut vaikeuksia päättää olenko hellä vai hullu aina riippuen, missä vaiheessa treeniä tai keskustelua mennään. Blogistani voit oppia minusta ja arvoistani paljon. En nimittäin turhaa kainostele repiä sieluani auki teille tarkasteltavaksi sillä ajatuksella, että joku muu voi oppia ehkä omasta itsestään jotain. Tässä minulle muutama tärkeä arvo:

Avoimuus, huumorintaju, syvät ajatukset, luonto ja eläimet, itsensä kehittäminen, auttaminen ja rakkaus. Toki sekaan mahtuu myös aimo annos hämärämpää maailmaa, jota taiteen nimissä pusken ulos kirjoituksissani ja videoissa. Kukaan ei ole vain rakkaudellinen tyyppi, trust me!

Onko sinulla, arvon lukija, yhtäkään samaa arvoa? Oli tai ei, laita minulle viestiä, niin keskustellaan lisää!

Koulutus ja kokemus

Nyt se kuivempi, mutta toki oleellinen osuus.

Kävin Liikuntalääke- ja terveystieteiden linjan HEO:ssa. Siihen kuului Personal Trainerin lisenssi, kuntosaliohjaajan lisenssi, liikuntalääketieteen perusopinnot, terveystieteen perusopinnot, fysiologian perusteita sekä liikuntalajituntemusta. Lisenssini on valtuuttanut EHFA sekä SKY. Olen myös käynyt Spartan Bodyweight koulutuksen.

Keväällä 2017 kävin Mentoritiimin järjestämän Mind Coach® certified trainer -kurssin ja käytän kurssin antamia oppeja työssäni paljon. Lue siitä lisätietoa täältä: Mind Coach certified trainer.

Aikaisemmin olen harrastanut nykyaikaista viisiottelua, johon kuuluu juoksu, uinti, miekkailu, ratsastus ja ammunta. Sairastelun jälkeen viimeiset vuodet (lue kuinka päädyin PT:ksi) olen treenannut kuntosalilla tavoitteellisesti. Kohteenani on itseäni miellyttävä fysiikka, terveyden ylläpito ja jatkuva kehittyminen.

Työskentelen pääosin kuntosali Voimalaitoksella Helsingin keskustassa suomalaisten huippuvalmentajien kanssa. Koulun lisäksi olen siis saanut osan opeistani suoraan mestareilta.

Yksilövalmennuksen lisäksi minulla on kokemusta myös ryhmätunneista ja luennoimisesta. Olen vetänyt elämäntaparyhmiä ja asiakkainani on ollut kaiken tasoisia liikkujia ja liikkumattomia. Lasten, nuorten ja senioreiden kanssa toimiminen on minulle myös tuttua.

Yrityksissä teen ryhmä- tai yksilöliikunnan lisäksi myös henkistä valmennusta mm. persoonallisuustestien muodossa. Lue lisää täältä: valmennus.

Muu osaaminen

Personal Training lisäksi olen journalisti ja taiteilija. Tällä hetkellä kirjoitan artikkeleita pääasiassa Tikikselle (Suomen suurin liikuntaan ja hyvinvointiin liittyvä onlinemedia) sekä omaan blogiin. Olen tehnyt juttuja freelancejournalistina printtimediaan jo vuodesta 2008. Taiteilijana olen pitänyt oman näyttelyn ja teen kuvataidetta harrastuksena ja tilaustöinä. Instagramista voi löytää lisää töitäni. YouTubeen lataan tekemiäni videoita muun muassa treeniin ja ruokavalioon liittyen.

Olen myös erittäin kiinnostunut henkisestä hyvinvoinnista ja suunnitelmissa on kehittyä sen saralla.  Tavoitteenani on saavuttaa ihmisestä mahdollisimman kokonaisvaltainen kuva, jotta voin auttaa kutakin asiakasta juuri hänen tarvitsemallaan tavalla.

Haluatko tietää jotain lisää?

 

Instagram @ainopapinniemi