Minä - niin kuka?

Olen holistisuudesta ja elämän tasapainosta inspiraationsa repivä nuori nainen, joka haluaa oikeasti vaikuttaa ihmisiin ympärillään - pääosin tietenkin positiivisesti. Pääintohimoni on tällä hetkellä valmennustyössä, johon suurin osa ajastani mukavasti taipuukin. Milleniaalisena yrittäjänä olen kuitenkin ihmiselon kaikista aspekteista kiinnostunut ja kädessäni on välillä käsipainojen ja kannettavan lisäksi myös kamera, kynä tai keittokauha.

Blogistani voit oppia minusta ja arvoistani paljon. En nimittäin turhaa kainostele kiskoa sieluani ulos teille tarkasteltavaksi sillä ajatuksella, että joku muu voi oppia ehkä omasta itsestään jotain.

Koulutus ja kokemus

Nyt se kuivempi, mutta toki oleellinen osuus.

Kävin Liikuntalääke- ja terveystieteiden linjan HEO:ssa 2015. Siihen kuului Personal Trainerin lisenssi, kuntosaliohjaajan lisenssi, liikuntalääketieteen perusopinnot, terveystieteen perusopinnot, fysiologian perusteita sekä liikuntalajituntemusta. Lisenssini on valtuuttanut EHFA sekä SKY. Olen myös käynyt Spartan Bodyweight koulutuksen.

Keväällä 2017 kävin Mentoritiimin järjestämän Mind Coach® certified trainer -kurssin ja käytän kurssin antamia oppeja työssäni paljon. Esimerkiksi persoonallisuustesti Mindfindr, jota asiakkailleni teetän, on opittu tältä kurssilta. Lue siitä lisätietoa täältä: Mind Coach certified trainer. Tähän liittyen aloitin keväällä 2018 kahden kolleegani kanssa YouTube kanavan nimeltä Menestyvä Mieli.

Aikaisemmin olen harrastanut nykyaikaista viisiottelua, johon kuuluu juoksu, uinti, miekkailu, ratsastus ja ammunta. Sairastelun jälkeen viimeiset vuodet (lue kuinka päädyin PT:ksi) olen treenannut kuntosalilla tavoitteellisesti. 

Työskentelen pääosin kuntosali Voimalaitoksella Helsingin keskustassa suomalaisten huippuvalmentajien kanssa. Koulun lisäksi olen siis saanut osan opeistani suoraan mestareilta.

Yksilövalmennuksen lisäksi minulla on kokemusta myös ryhmätunneista ja luennoimisesta. Olen vetänyt elämäntaparyhmiä ja asiakkainani on ollut kaiken tasoisia liikkujia ja liikkumattomia. Lasten, nuorten ja senioreiden kanssa toimiminen on minulle myös tuttua.

Yrityksissä teen ryhmä- tai yksilöliikunnan lisäksi myös henkistä valmennusta mm. persoonallisuustestien muodossa. Lue lisää täältä: valmennus.

Muu osaaminen

Valmennuspalveluni ovat osa suurempaa kokonaisuutta, jota yritykseni Aatelma Oy tuottaa. 

Olen henkeen ja vereen yrittäjä ja minulla on jatkuvasti jokin oman osaamisen kehittämiseen ja laajentamiseen liittyvä projekti käynnissä. Esimerkiksi olen personal training lisäksi mm. journalisti ja taiteilija. Tällä hetkellä kirjoitan artikkeleita pääasiassa Tikikselle (Suomen suurin liikuntaan ja hyvinvointiin liittyvä onlinemedia) sekä omaan blogiin. Olen tehnyt juttuja freelancejournalistina printtimediaan jo vuodesta 2008. Taiteilijana olen pitänyt oman näyttelyn ja teen kuvataidetta harrastuksena ja tilaustöinä. Instagramista voi löytää lisää töitäni. YouTubeen lataan tekemiäni videoita muun muassa treeniin ja ruokavalioon liittyen.

Haluatko tietää jotain lisää?

 

Instagram @ainopapinniemi