Tule keskustelemaan kanssani tilanteestasi! Varaa vain aika.

HINNASTO

Hinnat ovat tapauskohtaisia riippuen treenipaikaista, paketin koosta ja muista tekijöistä. Alla olevat hinnat antavat suuntaa ja niistä voidaan keskustella. Pakettien maksaminen useassa erässä onnistuu myös. 

Mahdolliset kuntosalimaksut tulevat hintojen lisäksi. Tutustu kuntosali Voimalaitoksen hintoihin täältä: http://voimalaitos.fi/hinnasto/

Kaikki 3 kerran tai suuremmat paketit sisältävät:

  • Henkilökohtaisten tavoitteiden kartoittamisen
  • Oman treeniohjelman tavoitteiden mukaan (kuntosalille ja/tai kotiin) 
  • Personal Trainerin 24/7 tuki paketin ajan
  • Vaihtelevia treeni ja/tai keskustelukertoja omien toiveiden, vahvuuksien ja heikkouksien mukaan
  • Matkan kohti omaa unelmaa

Irtotunti 80€/60min - Yksittäiset tunnit ilman ohjelman tekemistä, ruokavalioasioita tai sopimusta jatkosta.

Pelkkä ravinto-ohjaaminen 80€ - Ruokapäiväkirjan analysointi ja sen perusteella sinun tavoitteiden mukaan ohjeiden laatiminen.

Starttipaketti 3 tapaamista + ruokaohjaaminen 280€ - Sisältää 3 tapaamista, treeniohjelman tekemisen, ruokapäiväkirjan analysoinnin ja sen perusteella ruokaohjeiden antamisen. Suositeltava aloittelijalle ja kokeneemmalle treenaajalle.

Laaja starttipaketti 5 tapaamista + ruokaohjaaminen 400€ - Sisältää 5 tapaamista, treeniohjelman tekemisen, ruokapäiväkirjan analysoinnin ja sen perusteella ruokaohjeiden antamisen. Suositeltava aloittelijalle ja kokeneemmalle treenaajalle.

Pelkkä treeniohjelman teko 160 € - sisältää kaksi tapaamista, joista ensimmäisellä kerralla keskustellaan tavoitteistasi ja toisella käydään sinulle rakennettu treeniohjelma läpi harjoitellen liikkeet oikein. Suositeltava kokeneemmalle treenaajalle.

10 kerran paketti 750 € (voi maksaa esim. 2 erässä: 375€/kk) - Hyvä tapa aloittaa liikunnallinen harrastus tai tuoda lisäpotkua jo liikunnalliseen elämäntyyliin. Sopii kaikille.

15 kerran paketti 1100 € (voi maksaa esim. 4 erässä: 275€/kk) - Harjoitellaan liikkeitä syvällisemmin ja kehitetään oman kehon tuntemusta. Sopii kaikille.

20 kerran paketti 1400 € (voi maksaa esim. 6 erässä: 234€/kk) - Auttaa omaksumaan kokonaisvaltaisen ja pitkäjänteisen terveellisen elämäntyylin. Sopii kaikille.

 

Kaikki hinnat sisältävät alv 24%. Jos maksaja on yritys, asiasta keskustellaan erikseen.