Cart 0
Personal trainer, Mind Coach Certified Trainer, journalisti ja taiteilija
 
pääsivuaino-01.png
 

 aatelma coaching

Kuka sinä olet ja mikä on sinulle tärkeää?

Henkinen ja fyysinen suorituskyky on aisapari vailla vertaa. Kun heittää samaan pakettiin vielä luovuuden, onnellisuuden, oppimisen, arvot ja tavoitteet, alkaa olemaan jo aika monta hallittavaa narua käsissä. Onneksi nämä kaikki teemat pelaavat oikein aseteltuna kohti samaa päätyä: sinun henkilökohtaista menestymistäsi siellä, missä sitä erityisesti kaipaat.

Tähän ajatukseen perustuu Aatelma Coaching: selvitetään, mitä asiakas haluaa ja minkälaista apua hän tarvitsee päästäkseen sitä kohti. Kokonaisvaltainen hyvinvointipalvelu on käytännössä kasvuapua niin yksilölle, kuin yrityksellekin sekä henkiselle, että fyysiselle puolelle. Tältä sivustolta löydät myös oppaita, neuvoja, ideoita ja inspiraatiota omatoimiseen kehittymiseen.

Tervetuloa modernin hyvinvoinnin maailmaan!

Ystävällisin terveisin,

Aino Papinniemi

 
 
VK Hellweek vikatreeni-2.jpg

itseäsi etsimässä vai suorituskykyä kehittämässä?

ainopapinniemipuhe

Olen toiminut valmentajana erilaisille ihmisille ja yrityksille vuodesta 2015. Ajan saatossa olen huomannut, että henkistä ja fyysistä tekemistä ei voi erottaa toisistaan, minkä takia olen valinnut päämetodikseni holistisen eli kokonaisvaltaisen valmentamisen ja siitä puhumisen. Kaiken takana jylläävät kysymykset, joille sinun toimintasi olisi hyvä perustua:

Aino merihaka -11.jpg

Mikä on sinulle tai tiimillesi tärkeää? Mitä tavoitteita sinulla on elämässäsi? Mitä sinun tulee tehdä, jotta pääset lähemmäksi tavoitteitasi ja pysyt samalla onnellisena ja energisenä?

 
 

Valmentaja, yrittäjä ja idearikas intoilija

Olen Aatelman perustaja ja yritykseni päävalmentaja. Lue lisää minusta, jos haluat tutustua ennen sitoutumista!

Aino merihaka Aleksin Valinnat-7.jpg
 
 

Ota yhteyttä

Miten voin auttaa sinua?

Nimi *
Nimi