Kaikki lähtee kysymyksestä: Mikä on sinun tavoitteesi?

Personal trainer, eli PT ei ole enää nykyään vain luksuspalvelu. Olemme tulleet ihmiskuntana tilanteeseen, jossa vain harvoin hyvinvointi tulee normaalin arjen mukana: usein joudumme liikkumaan erikseen ja ruoan järkevyydestä huolehtiminen ei todellakaan tule aina luonnostaan. Myös stressin määrä on lisääntynyt valtavasti, mikä ei tosiaan helpota omasta terveydestä huolehtimista. PT on sitä varten, että käytännössä ulkoistat osan hyvinvoinnistasi ihmiselle, joka on siihen koulutettu. Kun otat vastaan minun palveluni, saat:

  • PT:n tuen 24/7 asiakassuhteen ajaksi
  • Alkukartoituksen, jossa käydään läpi sinun tilanteesi kokonaisuudessaan
  • Tavoitteesi mukaisen treeniohjelman ja ruokavalion, jotka vaihtuvat sopivin välein
  • Työkaluja elämänhallintaan (stressi, huonojen tapojen muuttaminen jne)
  • Henkilökohtaista sparrausta

Personal training lähtee aina asiakkaan tarpeesta ja toiveesta. Jokaisella on oma persoona, päämäärä ja historia, mitkä määrittävät tavat toimia. Tärkein osa minun työtäni on auttaa sinua löytämään ja määrittämään sinulle merkitykselliset tavoitteet, sekä kannustaa sinua niitä kohden. PT:stä hyötyvät kaikki aina aloittelijoista urheilijoihin.

Lue lisää osaamisestani ja koulutuksestani täältä: Aino.

Jos tulee mitään kysyttävää, lähetä minulle sähköpostia tai varaa tapaaminen.

Yrityksille ja yhdistyksille

Liikunta, terveys ja henkisen hyvinvoinnin lisääminen auttavat kaikkia niin työ- kuin yritysyhteisöjä. Työntekijän vireystila ja tehokkuus nousee, kun hän voi hyvin ja kokee, että hänen olotilastaan välitetään. Minä autan mielelläni yritystäsi tai yhdistystäsi voimaan paremmin joko liikunnan, luentojen tai verkko-opastuksen kautta. Mikä tarpeenne ja tavoitteenne onkaan, ottakaa yhteyttä ja kysykää tarjousta palvelustani.