valmennusta keholle ja mielelle

Jos sinun pitäisi sanoa, mitkä kaikki asiat vaikuttavat sinun terveyteesi, onnellisuuteesi ja omassa elämässä menestymiseen, mitä kaikkea listaisit? Ne ovat juuri niitä asioita, mitkä hyvässä kokonaisvaltaisessa valmennuksessa otetaan huomioon, jotta paketti on personoitu sinulle sopivaksi, motivoivaksi ja realistiseksi. Tästä on minun yksilövalmennuksissani kysymys: en tee kaikkea kaikille, vaan räätälöin palveluita sellaisille, jotka ovat niihin valmiita - eli halukkaita tekemään itsensä eteen töitä.

 
 

Keho

Kropasta huolehtiminen on monelle vaihtoehtoineen usein sellainen alue, missä apua tarvitaan. Kuinka usein ja minkälaista lihaskuntoa tai aerobista harjoittelua tulee tehdä? Mitä on kehonhuolto ja palautuminen? Miten saan treenin mahdutettua omaan arkeeni ja kuinka otan huomioon muut erityistarpeeni? Nämä ovat kaikki kysymyksiä, joihin löydämme yhdessä ratkaisut. Kehon treenaamiseen kuuluu voimakkaasti myös tavoitteiden ja motivaation pohdinta eli mieleen liikkeiden huomioonotto.

 

Ravinto

 

Mieli

The following is placeholder text known as “lorem ipsum,” which is scrambled Latin used by designers to mimic real copy. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Mauris egestas at nibh nec finibus.